NOTÍCIA

Divendres 06 de Maig 2011
Els Autogestors de la Fundació el Maresme fan sentir la seva veu una vegada més

El 25 i 26 de març va tenir lloc al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l´Anoia la “I Jornada del Grup Àuria”. La jornada organitzada per la Fundació Privada Àuria, Taller Àuria, Gustàuria i Àuria Cosmètics, tenia como objectiu informar i formar als seus professionals en matèries estratègiques per a cadascuna de les entitats, intercanviant coneixement i aprenentatge i compartint una visió de futur conjunta.

 

Els Autogestors de la Fundació el Maresme van ser uns dels convidats encarregats de compartir la seva experiència davant d’un auditori amb més de 100 persones. Els ponents Antonia Vila, Gabriel Roselló i Francesc Lorenzo van poder explicar quins son els seus objectius com a Autogestors i quines son les vies per assolir-los.

 

La convicció i l’autenticitat de les reivindicacions d’aquest grup, va aconseguir motivar als assistents que van estar molt interessants en conèixer com crear el seu propi grup d’Autogestors.

 

El grup d’Autogestors de la Fundació el Maresme són un exemple de constància; i és per aquest motiu que volen continuar sent el motor de canvi d’aquesta societat tant variant i seguir podent dir “ Som així i aquí estem”.

AGENDA
Diumenge 28 de Setembre 2014
PARTICIPACIÓ A LA FESTA AL CEL

...
TRADUEIX EL WEB